Herinrichting kerk 5

Hieronder de laatste stand per 28 november:

Voor wie er is komen kijken deze week is het wel zichtbaar. In 9 weken is er al veel gebeurd, maar nu wordt het ook echt zichtbaar. De vloer van de kerkzaal ligt er voor 2/3 in ( de rest was niet op voorraad en komt over 2 weken), op 19 november is de nieuwe verlichting werkend opgeleverd, het schilderwerk in de kerkzaal en het portaal is dankzij de inzet van de nodige vrijwilligers afgerond, en afgelopen vrijdag zijn de in kleur gespoten radiatoren weer in de kerkzaal aangesloten en met wat technische ondersteuning geven ze nu gelukkig ook weer warmte. Daarnaast is het tegelwerk van de wanden in het herentoilet klaar en wordt komende week de vloer afgemaakt. Nieuwe plafonds in portaal, hal en de gang van de Drieklank zijn gemonteerd, inclusief een bijpassende plint.

Morgen begint de orgelbouwer zodat rond donderdag hopelijk het orgel weer te bespelen is, de achterwand wordt behangen en in de loop van de week wordt ook de vloerbedekking op het podium gelegd. En op 5 december wordt met hulp van enkele jongeren de oude keuken verwijderd.

Spannend is nog wel of de vloertegels voor de hal, keuken en gang van de Drieklank op tijd geleverd kunnen worden. We zetten alles op alles om deze tegelvloer ook op 18 december klaar te hebben. Tot nu toe loopt alles nog redelijk op schema; of de kerkzaal inderdaad voor vieringen gereed zal zijn op 20 december hangt nog wel af van een soepele uitvoering van de werkzaamheden in de komende weken. Zonder grote tegenslagen zou het zomaar kunnen lukken.

Steeds verder en verder. De laatste foto's laten zien dat de onderdelen binnenstromen. Neg even en het is zover.

Volg de informatie op de website en natuurlijk de dorpstamtam!