Welkom

De Gereformeerde Kerk Zweeloo (PKN) wil een gemeente zijn waarin mensen geïnspireerd worden door geloof, hoop en liefde, zoals ze dat hebben leren kennen uit Gods Woord.

Een geloofsgemeenschap waarin mensen zich met elkaar verbonden voelen als leerlingen van Jezus Christus en naaste voor elkaar willen zijn.

Als “mensen van de Weg” willen wij zoeken naar mogelijkheden om het goede nieuws van Gods liefde en heil in woorden en daden door te geven aan de wereld om hen heen, dichtbij en verder weg.

 

Onze predikant is Bart Breunesse, Van Voorststraat 27 in Hardenberg.

Bereikbaarheid

Vanaf juni ben ik de dinsdagochtend in de kerk van 12.30-13.30 uur voor een gesprek, een gebed of wanneer je een kaarsje aan wilt steken. Een kopje koffie of thee drinken is ook gezellig!

Wanneer u een bezoek wenst of wanneer er ziekte is neem dan gerust contact met mij op: 0523-234818/ 06-25285950 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het zou fijn zijn wanneer u het mij meldt wanneer iemand voor onderzoek of een ingreep naar het ziekenhuis moet. Zaterdag is mijn vrije dag, maar wanneer het nodig is mag u altijd een beroep op mij doen.

 

Voor adres kerkgebouw klik hieronder.

Contact informatie