Startweek 2019

Thema: Een goed verhaal

In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal, voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Het goede verhaal van God en mensen is een spiegel voor ons dagelijkse leven. In de kerkdienst maar ook in gespreksgroepen, tijdens catechisatie, club, bezoekwerk en op allerlei andere plekken zijn we bezig met dat goede verhaal. Een goed verhaal laat namelijk niet koud, maar brengt in beweging. Een goed verhaal houd je niet voor jezelf, maar deel je graag met anderen.

We gaan van start op:

Vrijdag 20 september jeugdactiviteit Escaperoom

We beginnen om 19.00 uur met koffie/ thee/ fris, daarna gaan we op een creatieve en spannende manier d.m.v. puzzels en spellen proberen te ontsnappen uit een ruimte.

Zondag 22 september

Om 10.30 uur staan de koffie, thee en fris voor ons klaar, daarna gaan we naar de kerkzaal om samen te vieren, en sluiten af met een lunch. Voor de lunch kun je je opgeven bij Margot Grobbe: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0591-372165 of Roelof Lanting: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0591 372114

 

Voel je welkom, starten doe je samen!